Συστάσεις σχεδιαστών για πίνακες εσπρέσο και πίνακες τερματισμού

Ένα μόνο πράγμα είναι προφανές, αυτό που καθορίζει τους πίνακες εσπρέσο και τους πίνακες συμπερασμάτων στην αγορά αυτές τις μέρες προχωρά στην εξέλιξη του epiplo kalogerakis. Σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί μπορεί να προσφέρει σε αυτούς τους ρόλους, ενώ στο σύγχρονο σπίτι, από κορμούς ατμού, αποσκευές αντίκες και κιβώτια κέδρου έως κομμάτια σχεδιαστών που περιλαμβάνουν μοντέρνα χρήση μετάλλων, γυαλιού, πέτρας, ακόμη και ανακυκλωμένων ή ανακατασκευασμένων εξαρτημάτων που ήταν όταν προορίζεται για την υγειονομική ταφή σας. Ενώ αυτό δίνει στον σημερινό ιδιοκτήτη σπιτιού αξιοσημείωτο πλάτος όσον αφορά την επιλογή τραπεζιών καφέ και τραπεζιών που ταιριάζουν στη μοναδική αίσθηση του στυλ, της προσωπικότητας και της διακόσμησής τους, επιπλέον, περιπλέκει το ζήτημα λόγω του γεγονότος ότι υπάρχουν επιπλέον εναλλακτικές λύσεις τώρα από ό, τι στο παρελθόν πριν.

Όπως συχνά, ισχύουν οι τελικές διαδικασίες επίπλωσης. Πολύ πρώτα, δεν χρειάζεται να έχετε κανένα από αυτά τα έπιπλα στο σπίτι σας με οποιονδήποτε τρόπο. Τούτου λεχθέντος, σε περίπτωση που επιλέξετε αυτήν τη διαδρομή, αναπόφευκτα μπορείτε να περιμένετε να κάνετε κάτι για να διατηρήσετε τα τρόφιμα, τα ποτά, τα τηλεχειριστήρια, τα iPad και τους οδηγούς σας. Τα τραπέζια είναι πραγματικά ένα ζωτικής σημασίας τμήμα κάθε σπιτιού και το να πηγαίνετε μινιμαλιστικά με την επικεφαλίδα χωρίς αυτά τα τραπέζια δεν θα σας κάνουν να φαίνεστε μπροστά, αλλά ίσως, μόνο ελλιπείς. Ποιοι είναι οι άλλοι κανόνες; Αποτελεσματικά, όπως συνήθως, πρέπει να λάβετε υπόψη την κλίμακα. Δεν θέλετε να κυριαρχούν τα τραπέζια σας στο δωμάτιο στο οποίο βρίσκονται. Ακόμα κι αν θα μπορούσατε να απολαύσετε το οποίο διαθέτει ένα μεγάλο τετράγωνο τραπεζάκι σαλονιού, μπορεί να είναι επιπλέον κατάλληλο για ένα αρκετά μεγάλο τμήμα από το συνηθισμένο μικρότερο καναπέ και δύο καρέκλες. Θα θέλατε το δωμάτιο να αναζητήσει ισορροπημένο, μεταφέροντας από το μοναχικό εστιακό σημείο προς τα έξω στα άλλα αντικείμενα. Δεν θέλετε τα έπιπλα σας να πολεμούν μεταξύ τους για προειδοποίηση, αλλά μάλλον να αλληλοσυμπληρώνονται.

Επιπλέον, θέλετε τα τραπέζια εσπρέσο και τα τραπέζια φινιρίσματος να έχουν μια συνεργική καλή ποιότητα σε αυτά. Εντοπίστε ένα νήμα για να τα συνδέσετε, ανεξάρτητα από το αν είναι πραγματικά διαφορετικοί τύποι ή τρόποι. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα καλό σώμα πάνω από το βόμβα για ένα τραπέζι εσπρέσο σε περίπτωση που λάβετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σχεδιασμού και στυλ ή πόρους και να τα χρησιμοποιήσετε ως έμπνευση για τους πίνακες συμπερασμάτων, συμπεριλαμβανομένου του παρόμοιου λεκέ , χρωματισμός ή μεταλλική επένδυση. Μία από τις τελευταίες εξελίξεις θα μπορούσε να είναι η δομή των τραπεζιών espresso και των τραπέζια στάσεων που ρίχνουν μια ματιά σαν να εξυπηρετούσαν έναν άλλο στόχο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει φρέσκα τραπέζια που μοιάζουν να έχουν ταξιδέψει στον κόσμο με την ευημερούσα και δημοφιλή, μόνο για να επενδύσουν τα άτομα συνταξιοδότησής τους που χρησιμεύουν ως έπιπλα σπιτιού σας. Είναι ευχάριστα μέρη, από τραπεζάκια εμπνευσμένα από αποσκευές έως τραπέζια σε σχήμα τυμπάνου.

Η δημιουργία μιας κεντρικής αντίληψης για το χώρο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ταξιδέψετε προς τα ιδανικά τραπέζια εσπρέσο και τα τελικά τραπέζια προς την κατοικία σας. Για παράδειγμα, είναι πιθανό να επιλέξετε τροπικό με όλο το θέμα σας και να χρησιμοποιήσετε πίνακες χρησιμοποιώντας ένα θέμα διακοπών ως πτυχή στη διακόσμηση. Σε περίπτωση που μένετε μέσα σε ένα παραθαλάσσιο σπίτι ή αγαπάτε τον ωκεανό, ίσως χρειαστεί να πάτε με μια πολύ πιο ναυτική εμφάνιση, η οποία περιλαμβάνει μια προηγούμενη διεύθυνση πόρτας στο τραπεζάκι του καφέ ή ακόμα και μια σειρά από στενά τραπέζια που έχουν γυάλινες κορυφές τροχών πλοίων . Μεταξύ των καλύτερων θεμάτων που μπορείτε να κάνετε, σύμφωνα με πολλούς σχεδιαστές, θα ήταν να επενδύσετε πρώτα στα ταπετσαρία σας έπιπλα και, στη συνέχεια, να αγοράσετε ένα καφέ. Ολόκληρο το μέρος σας χρησιμοποιώντας τους πίνακες συμπερασμάτων, οι οποίοι τυχαίνει να είναι τα λιγότερο κυρίαρχα μέρη από το σπίτι, δεδομένου ότι συνήθως διασκορπίζονται σε αντίθεση με άλλα έπιπλα ή αγκυροβολούν μια γωνία, πιθανώς με το χώρο ή ίσως με μια ομαδοποίηση επίπλων σπιτιού. Δεν έχουν συχνά μια πρωταγωνιστική λειτουργία σε ένα πολύ σπίτι, αλλά είναι σίγουρα καθοριστικής σημασίας για την υποστήριξη πλαστών πελατών. Τα τραπέζια εσπρέσο και τα τραπέζια στάσεων θεωρούνται ένα από τα βασικά στοιχεία στην οικοδόμηση ενός καταπληκτικού σπιτιού που θέλει. Σκεφτείτε αυτά γιατί ο δημιουργός καθιέρωσε, παρουσιάζοντας τα αντικείμενα γύρω τους και ενσωματώνοντας έναν τρόπο μόδας και ιδιοσυγκρασίας στο σπίτι που εμφανίζει τις δικές σας εξαιρετικές προτιμήσεις.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *